Nintendo præsenterer spil til J-Popcon

1. Marts 2014

Vi slipper Donkey Kong og Super Mario løs i Spilområdet



Skrevet af Per Sørensen

Sammen med Nintendo præsenterer J-Popcon konkurrencer og nye spændende spil til Nintendo Wii U. Spring rundt med de vilde aber i det nye Donkey Kong Country: Tropical Freeze og prøv den underholdende multiplayer i Super Mario 3D World på storskærmen.

Der afholdes multiplayer konkurrencer i favorit racerspillet Mario Kart og slagsmåls-klassikeren Super Smash Bros. Brawl til Nintendo Wii. Alle sat op til 4 spillere.

Hvis du tager din bærbare Nintendo 3DS med til J-Popcon, kan du være med i en Pokémon X og Y turnering efter gældende regler. Alle er desuden velkomne til at tage egne Nintendo 3DS favoritspil med og vise dem frem i spilområdet. Husk at slå Street Pass funktionen til under hele J-Popcon!  

Der er fede officielle Nintendo præmier til samtlige vindere og finalister i alle Nintendo konkurrencer. Alt fra nøgleringe, caps, magneter til væg-ure og T-shirts.

Udover de mange gode spil til Nintendo Wii U og Wii, viser vi også klassiske spil frem til Super Nintendo og GameCube, inklusiv Game Boy Advance. Det skal nok blive sjovt og J-Popcons publikum er inviteret med til festen!

Tidspunkter for konkurrencerne annonceres hurtigst muligt!

Se traileren til Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Nintendo logo marioluigi