Howling Riot og manuskript workshop

2. Februar 2015

 

De dygtige tegnere fra Howling Riot (Holland), kan du møde både i J-Popcons Artist Alley, og en "Writing for Manga" workshop hvor du kan lære at skrive et manuskript til din egen manga eller tegneserie.

 

Workshoppen afholdes på engelsk af Renincy Sommers.

 

Els Deckers og Renincy Sommers fra Howling Riot, har siden 2005 arbejdet med at udgive egne tegneserier og illustrationer. Howling Riot er et selskab af kunstnere, grundlagt i Holland, der opererer internationalt som en lille selvstændig udgiver og 'shonen manga studie'.

 

Gennem årene har de specialiseret sig i manga, illustrationer af dyr, kunst og merchandise.

 

Lær at skrive dit eget tegneserie manuskript! Renincy Sommers har været den ledende forfatter til alle Howling Riot manga udgivelser siden 2005.

Hun har arbejdet med flere illustratorer, og lært hvordan man forbedrer fortælleteknikken fra nogle af de mest succesfulde forfattere i Holland, og hun har til gengæld lært mange andre hvordan man skriver.

I 2016 udkommer hendes egen Ghosts of Mangrove tegneserie, der udgives af et stort hollandsk forlag, som også udgiver titler som Assassins Creed, Ninja Turtles, Star Wars, Avatar, Mickey Mouse, Dragon Age og Game of Thrones.

Hun deler sin viden og erfaring med dig i en workshop om hvordan man skriver for manga og tegneserier. Du bliver ført gennem hele processen, fra den første inspiration til at skrive den bedste slutning.

Har du problemer med nogle af disse ting?

- At finde originale ideer
- At skabe fantastiske og realistiske karakterer
- Gøre din idé og historie til en rigtig side-vender
- At skrive manuskriptet
- Arbejde med illustratorer
- Oprettelse af en slutning, der gør indtryk
- Hvordan du afslutter hvad du startede (selv med omskrivning)
- Eller noget helt andet?

Renincy viser ikke bare hvordan hun arbejder, der bliver også plads til at par gode grin, når hun fortæller hvad hun gjorde forkert i starten af sin karriere.

Du får dine skriftlige spørgsmål besvaret, så du er bedst muligt forberedt på at kunne skrive dit eget manga-manuskript efter workshoppen. Gå ikke glip af dette!

 

Renincy Sommers - Howling Riot

Els Deckers - Howling Riot

Oprettet af Per Sørensen