CCCC-deltagerne 2015

12. Juni 2015

Hvem er I?

 

 

Navn: Miyuki Ishizaki
Alias: Leonora Libra/Zaki
Website: Youtube-o0Aristocrats0o, Facebook-LeonoraLibra
Alder: 23
Uddannelse: BSc i Business, Asiatisk sprog og kultur
Beskæftigelse: Underviser i japansk
Cosplay-erfaring: 9 år
Øvrige interesser: Youtube, Model/fotografering & Spille/sang

 

 

 

Navn: Simone Lindquist
Alias: Yono
Website: Youtube-o0Aristocrats0o, Facebook-YonoMoonwolf
Alder: 24
Uddannelse: Engelsk på KUA
Beskæftigelse: Webmedarbejder i skobutik
Cosplay-erfaring: 9 år
Øvrige interesser: Skrivning af fiktion, løbetræning, pen&paper rollespil, bøger/tegneserier, m.m.

 

Hvad forventer i af CCCC? (Hvad ser i frem til at få ud af turen?)

Leonora Libra: Jeg frem til masser af sjov og møde vidunderlige/fantastiske mennesker~

Jeg ser frem til min første, men forhåbentlig ikke min sidste oplevelse af en convention i et andet land. Men vigtigere end alt andet, ser jeg frem til at lave et fantastisk show og underholde samt at blive underholdt af nogle dejlige mennesker. For mig handler en convention om at lave det man holder allermest af. Jeg elsker at optræde, og hvis muligt, ville det være min største glæde hvis jeg formår bare at underholde en smule. Jeg føler mig altid ekstremt overvældet af kreativitet når jeg tager til en convention ydermere får det mit hjerte til bare at hamre af ren glæde, bare at være der. Jeg håber at jeg formår at nå ind til nogle, med det jeg laver, fordi jeg har lyst til at give tilbage, selv hvis kun den mindste smule af hvad jeg selv har fået med i rygsækken af oplevelser fra andre conventions <3

Yono: Først og fremmest det, som jeg forventer af enhver con: En fed oplevelse med skønne mennesker! Derudover er det min første udenlandske convention, så jeg er meget spændt på at se, hvordan der ser ud, opleve stemningen og selvfølgelig møde en masse nye mennesker!

 

 

 

Hvad tager I med af kostumer?

 

Leonora Libra

-Peter Pan fra Peter Pan (DisneyLand version)

-Nagi fra Toukiden: Age of Demons

 

Yono

 -Wendy Darling fra Peter Pan (DisneyLand version)

 -Ōka fra Toukiden: Age of Demons

 -Tifa Lockhart fra Final Fantasy VII: Advent Children


 

 

Hvad skal I optræde med? Har I ændret noget i forhold til jeres kvalifikation ved J-Popcon 2015?

Leonora Libra: Vi optræder med Ouka og Nagi fra spillet Tokiden: Kiwami. Men vi prøver at holde det inden for vores egen foretrukne stil af optræden, der primært integrere emner som: Venskab, kærlighed & nervær.

Dette cosplay er lidt anderledes end hvad vi normalt laver, da vi prøver at begå os med professionelt lydudstyr, nye rekvisitter/materiale, og så er der åbenbart en skærm tilgængelig, som vi for første gang vil forsøge at få ind over vores forholdsvist korte liv af scene-optrædninger. Jeg er meget spændt på dette show, og den scene hvorpå vi skal optræde lyder virkelig imponerende!

Yono: Vi besluttede, at vi gerne ville lave noget nyt til CCCC, så vi startede helt ”fra bunden” igen, med nye kostumer og nyt act – fra et spil, der hedder Toukiden: Age of Demons. Vi glæder os meget til at vise de færdige cosplays frem, og endnu mere til at stå på scenen i Holland!

 

 

 

Andet/tilføjelser?

Leonora Libra: Tak for at muligøre rejsen til C4! Og glem aldrig at have the sjovt, med det du holder af! Hvis det sjove stopper, hvad er så pointen i hobbyen?

Yono: Til alle jer, der læser dette: Tusind tak for jeres støtte, og ønsk os held og lykke med vores optræden til CCCC!

 

(Fotos af Silas: SAKS photography)