Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

1. April 2014

Raiden skærer igennem al modstand

Skrevet af Per Sørensen


Konami har annonceret en eksklusiv 'Jamais Vu' mission til Metal Gear Solid V: Ground Zeroes til Xbox One og Xbox 360. Heldigvis får PS3 og PS4 ejerne også deres helt egen 'MGS1 Deja-Vu' mission baseret på begivenheder i Metal Gear Solid til den første PlayStation konsol. Se traileren til PlayStation her og Xbox her.

 

Missionen til Xbox foregår inde i MGS V: Ground Zeroes cubanske fangelejr og bliver tilgængelig når visse betingelser er opfyldt. Raiden skal undersøge en mulig Biorobot hændelse og nedkastes i nærheden af lejren.

 

Snatcherne, der er forklædt som marinesoldater, udsender en særlig røntgenstråling der afsløres ved hjælp af spillets markeringssystem. Raiden skal finde og fjerne bedragerne og samtidig undgå at blive fanget af de uvidende mennesker, der har til opgave at bevogte basen.

 

'Jamais Vu' missionen markerer en tilbagevenden af Hideo Kojimas klassiske 1988 Snatcher spilunivers. Snatcherne dukkede første gang op i en gammel MSX hjemmecomputer titel sammen med udgivelsen af ​​det første Metal Gear spil, og foregik i fremtidsbyen Neo Kobe, hvor de mystiske væsener infiltrerede samfundet ved at overtage menneskernes identitet og dræbe dem.  

 

26 år efter sin udgivelse, nyder Snatcher stadig en høj grad af interesse blandt fans. Den eneste engelsksprogede version blev udgivet til Sega Megadrives Mega CD system og denne udgave sælges for meget høje brugtpriser blandt spilsamlere.  

 

MGS V: Ground Zeroes fungerer som en forhistorie til begivenhederne i det kommende Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Spillet introducerer en ny åben 'sandkasse-verden' til serien, med dag og nat miljøer, skiftende vejrforhold og en omfattende kunstig intelligens.

Udkommer d. 20. marts 2014.

MGS Ground Zero 4

MGS Ground Zero 3

MGS Ground Zero 2

MGS Ground Zero 1