Annoncering af 2 nye gæster!

12. September 2010

J-Popcon er glade for at kunne præsentere at vi har fået en aftale i stand med Travis Willingham og Laura Bailey, som begge vil deltage ved J-Popcon 2010, Travis vil også være en officiel dommer til J-Popcon 2010 Cosplay Show.

De er begge Voice actors fra USA, og her følger lidt info om de 2:

Travis Willingham er en amerikansk stemme skuespiller, nok mest kendt for at have lagt stemme til oberst Roy Mustang i hit anime-serien Fullmetal Alchemist og Fullmetal Alchemist: Brotherhood. 

Travis har været stemme skuespiller for en lang række af anime serier, som f.eks. Naruto som Juugo / Black Zetsu, Mori fra Ouran Highschool host klub, Portgás D. Ace fra One Piece. Men Travis er også en ivrig gamer og har selvfølgelig lagt stemme til en del spil, men bare for at nævne nogle få: Clint fra Tales OG Vasperia, Guile fra Street Fighter 4, Ratchet og Hotrod fra Transformers: Krig For Cybertron og meget mere.

Laura Bailey er en amerikansk voiceactor der fik hendes start rolle som 'Kid Trunks' på hit-serien Dragonball Z, og gik videre til at spille flere store roller i andre populære anime titler. Nogle af hendes mest genkendelige roller er bl.a.: Tohru Honda fra Fruits Basket, Lust fra Fullmetal Alchemist, Henrietta fra Gunslinger Girls og mange flere. Laura har også lagt stemme til mange kendte spil karakterer, for eksempel: Jaina Proudmoore fra World of Warcraft franchise, Serah fra Final Fantasy XIII, Chun Li fra Street Fighter 4 og mange flere.

Travis   Laura